Nieuws

Kinderraadverkiezing

31 augustus 2021 - Omdat we vanwege de Corona-maatregelen vorig jaar bijna niet met de kinderraad hebben kunnen vergaderen, hebben wij besloten om de kinderraad, zoals hij vorig jaar gekozen is, nog één jaar in tact te laten. De samenstelling van de kinderraad is dus als volgt:
Ixchel en Lasse (6A), Estherla en Sam (6B), Oshoke (7A), Mackenzie en Lucas (7B), Mayra en
Ko (8A) en Tracey en Noah (8B). Op de derde dinsdag van september zal er alleen nog een nieuw meisje gekozen worden in groep 7A, omdat Rim niet langer bij ons op school zit.

Ergotherapeute op de Ark

31 augustus 2021 - Van Nuria Hoogland (Kinderpraktijk Op stap)

Iedere maandag ben ik (Nuria Hoogland) als ergotherapeute van Kinderpraktijk ‘Op stap’ aanwezig op de Ark. Zo help ik kinderen die moeite hebben met onder andere: hun fijne motoriek, om de letters en cijfers goed aan te leren, het schrijftempo bij te houden en ik help kleuters om zich voor te bereiden voor groep 3. Denk aan het knutselen en de goede pengreep! Daarnaast kunnen wij uw kind helpen wanneer deze moeite heeft met bijvoorbeeld het plannen en organiseren van hun werk, zelfredzaamheid of het omgaan met prikkels. De begeleiding vindt plaats op school en vaak met opdrachten vanuit de klas. Ergotherapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Heeft u het idee dat uw kind iets heeft aan deze hulp? Bespreek dit dan met zijn of haar leerkracht of neem direct met ons contact op via Nuria@kinderpraktijkopstap.nl of kijk op onze website www.kinderpraktijkopstap.nl.

Ziekmeldingen en/of dokersafspraken

31 augustus 2021 - Mocht u uw kind moeten ziekmelden of een doktersafspraak willen doorgeven, zouden wij u willen vragen om dit zoveel mogelijk via Social Schools te doen. Deze afmeldingen komen niet alleen bij de leerkracht terecht, maar ook bij de administratie.